[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]
گچبری و گچکاری نیز همچون هر حرفه و هنر دیگری دارای ترفندهایی میباشد. استاد گچکار و گچبر با دانستن این ترفندها و بکار بستن آنها در حین کار، کیفیت گچکاری را بهبود بخشیده، سرعتعمل خود را بالا برده و کاری بادوام و باکیفیت به کارفرما تحویل خواهد داد. در این مقاله ما در نظر داریم به بیان کلیه ترفندهای گچکاری و گچبری که به گچکار در بازسازی ساختمان و اجرای دکوراسیون داخلی کمک خواهد کرد، بپردازیم. بنابراین تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
نمونه هایی از ترفندهای گچکاری و گچبری
در این بخش در نظر داریم که به بیان ترفندهای گچکاری و گچبری که به بهبود کیفیت کار می انجامد، بپردازیم:
1- گچ به راحتی به سطح نمی چسبد، بنابراین برای شروع کار اطمینان حاصل کنید که سطح برای گچ کاری آماده است.
2- از تمیزی سطح مطمئن شوید و قبل از شروع به کار، با یک دستمال تمیز و خیس، گرد و خاک و کثیفی را از روی سطح مربوطه پاک کنید.
3- میزان جذب رطوبت سطح دیوار را قبل از شروع کار بررسی کنید.
4- سطوح متخلخل رطوبت گچ را خیلی زود گرفته و خیلی سریع خشک می شوند و لازم است قبل از شروع کار این سطوح را خیس کنید.
5- برای خیس کردن دیوار از یک آب پاش استفاده کنید تا برای خیس کردن مجدد، مجبور نشوید قلمو را کنار بگذارید.
6- در صورتی که گچ از روی سطح دیوار سرازیر شد، کمی صبر کنید تا خمیر گچ سفت تر شود.
7- گچ بر روی سطوحی که بدون رنگ بوده و آجری یا گچی هستند به راحتی می چسبد. اما به سطوح رنگ شده، به سادگی نچسبیده و به کمک یک ماده چسبنده مانند PVA و آب می توان آن را بر روی سطح محکم کرد. گاهی نیز به کمک ماسه می توان بافت سطح را خشن تر و چسبندگی آن را بهبود بخشید.
8- در حین کار و همانطور که پیش میروید تمیز کنید، داشتن وسایل زیر برای صرفه جویی در مصرف گچ و ماندگاری بهتر آن امری ضروری می باشد:
- سطل، ابزار و تجهیزات تمیز
9- همیشه از آب تمیز استفاده کنید تا از آلوده شدن گچ جلوگیری کرده و سرعت خشک شدن آن را افزایش دهید.
10- در هنگام آماده سازی خمیر گچ، همیشه گچ را به آب اضافه کنید نه برعکس، گچ را آهسته به آب اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا گلوله گلوله نشود.
11- گچ آماده، مانند بستنی آب شده است، برای تست میزان سفتی گچ، چوبی را در آن قرار دهید. اگر چوب کاملا عمودی در جای خود باقی بماند، گچ درست مخلوط شده و آماده است.
12- گچ باید زمانی اعمال شود که سطح چسبناک باشد، اما خیلی مرطوب نباشد تا به خوبی به سطح بچسبد.
13- اتاقی که در حال گچ کاری آن هستید را خنک نگه داشته و رادیاتورها را خاموش کنید وگرنه گچ خیلی سریع خشک شده و باعث میشود ادامه کار سخت شده و دیوار ترک بخورد.
14- افراد مبتدی بهتر است ابتدا از یک منطقه کوچک شروع کنند تا مطمئن شوند که تکنیک کار را به درستی یاد گرفته و می توانند انجام دهند.
15- با توجه به دو نکته می توان به سطح گچکاری شده خیلی خوبی دست یافت:
- اعمال فشار مطمئن دست بر روی سطح
- زاویه صحیح کشیدن ماله بر روی سطح
16- امکان آنکه سطح مربوطه در اولین لایه کامل شود خیلی کم است، عیب و نقص سطح را می توان در مراحل بعدی رفع و رجوع کرد.
17- همانطور که میزان گچ روی ماله شما با حرکت دست کمتر و کمتر می شود، زاویه بین ماله شما و سطح نیز کمتر می شود.
18- در حین گچکاری سقف ، مستقیماً زیر ماله قرار نگیرید، چرا که گچ در چشم شما فرو خواهد رفت.
19- از جمع شدن توده های گچ در گوشه های کار جلوگیری کنید.
20- گوشه های کار را کاملا صاف کنید، این کار باعث میشود که کل دیوار بسیار خوب به نظر برسد.
21- اطمینان حاصل کنید که ضخامت گچ در لایه اول و دوم یکنواخت باشند. با فشار محکم بر روی سطح گچکاری شده، مطمئن شوید که صاف و بدون برآمدگی است.
22- هنگام اعمال لایه دوم مطمئن شوید که اولین لایه نازک، مرطوب و قابل انعطاف باشد.
23- وقتی گچ سفت شد، رنگ آن تیره شده و زمان ماله نهایی فرا رسیده است.
آماده سازی منزل با بهترین ترفندهای گچکاری و گچبری
چنانچه بهدنبال مجموعهای هستید که با دارا بودن تیم متخصص، عملیات بازسازی ساختمان و اجرای دکوراسیون داخلی شما را به بهترین شکل ممکن به انجام رسانده و کلیه ترفندهای گچکاری و گچبری را در مورد آن پیادهسازی کند، به مجموعه کاژه اعتماد کنید.
این مجموعه به پشتوانهای تجارب و تخصص خود، عملیات گچکاری ساختمان شما را در اسرع وقت، کوتاهترین زمان ممکن، با بالاترین کیفیت و کمترین هزینه به انجام خواهد رساند.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” column_structure=”3_5,2_5″][et_pb_column _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” type=”3_5″][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]
مطلب پیشنهادی کاژه
از سفارش تا نصب کاغذ دیواری | تضمین بهترین کیفیت و قیمت
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” type=”2_5″][et_pb_image src=”https://kajeh.com/wp-content/uploads/2023/01/کاغذ-دیواری-کاژه.jpg” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” alt=”کاغذ دیواری – کاژه” title_text=”کاغذ دیواری – کاژه” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ align=”center”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]