چرا دکوراتورها در طراحی خود از پارتیشن شیشه ای استفاده می کنند؟ (مزایای پارتیشن شیشه ای)

فیلم روز

نیاز به مشاوره دارید ؟
همین الان با کارشناسان تماس بگیرید!

چرا دکوراتورها در طراحی خود از پارتیشن شیشه ای استفاده می کنند؟

بررسی مزایای پارتیشن شیشه ای و ویژگی های ظاهری آن

1- افزایش روشنایی فضای داخلی و اطراف پارتیشن شیشه ای

اجرای دکوراسیون داخلی در ساختمان مسکونی: اتاق شیشه ای کاربردهای مختلفی در فضای داخلی ساختمان دارد که شامل فضای آشپزخانه، تراس، روف گاردن، حمام و حتی گلخانه در داخل ساختمان می شود. شیشه ی به کار رفته در ساخت پارتیشن شیشه ای با انعکاس بالای نور طبیعی و مصنوعی، فضای داخل پارتیشن و اطراف را روشن می کند. از این رو دکوراتورها در طراحی دکوراسیون داخلی از شیشه و آینه استفاده می کنند تا با منعکس شدن نور، فضای داخلی شکیل تر و لوکس تر شود. شیشه با انعکاس نور طبیعی در محیط داخلی ساختمان مسکونی، میزان استفاده از نور مصنوعی را در روز به حداقل می رساند.

اجرای دکوراسیون داخلی در ساختمان اداری: فضای بسته ی ساختمان های اداری کمی کسل کننده هستند که دلیل آن عدم وجود نور کافی است. اجرای اتاق شیشه ای در ساختمان اداری، علاوه بر افزایش روشنایی فضای داخلی موجب تاثیرگذاری بر روحیه کارمندان و افراد می شود. از طرفی اجرای پارتیشن شیشه‌ای حین بازسازی ساختمان برای مدیران و کارمندان ارشد زمینه نظارت و کنترل بر افراد زیر مجموعه خود را ایجاد می کند. از مزایای پارتیشن شیشه ای در ساختمان اداری، می توان به شخصی سازی و خصوصی سازی محیط کاری اشاره کرد. بهبود راندمان کاری یکی از مزایای بازسازی ساختمان اداری با اتاق شیشه ای است. رصد شدن فعالیت و عملکرد کارمندان موجب بهبود سطح عملکرد کارمندان می شود.

2- نگهداری و مراقب راحت و بی دردسر پارتیشن شیشه ای

شیشه ی به کار رفته در ساخت اتاق شیشه ای از سکوریت است که در برابر ضربه، تغییرات دمایی و خراش مقاوم می باشد. ناگفته نماند که در صورت شکستن و خرد شدن شیشه سکوریت، تیکه های خرد شده تیز و برنده نیستند و ایمنی بالایی دارند. از طرفی نظافت شیشه ها بسیار راحت می باشد و هزینه آن کم است چرا که با محلول تمیزکننده ی سطوح شیشه ای و یک دستمال می توان شیشه را برق انداخت.

پارتیشن شیشه ای
پارتیشن شیشه ای

3- حفظ امنیت حریم خصوصی کارمندان

پارتیشن شیشه ای با تخصیص و تفکیک فضای داخلی ساختمان اداری، فضایی اختصاصی و خصوصی برای کارمندان ایجاد می کند. البته گاها اتاق شیشه ای مانع از تمرکز کامل کارمندان می شود که در این صورت توصیه می شود از شیشه مات برای ساخت پارتیشن استفاده شود. در برخی ادارات و شرکت ها دیده شده کارمندان برای پوشاندن شیشه ها از استیکر مات کن و پوستر استفاده می کنند.

بررسی ویژگی های پنهان این نوع پارتیشن

1- آگوستیک فضای داخلی ساختمان

یکی دیگر از مزایای اجرای پارتیشن شیشه ای در محیط های اداری توسط دکوراتورها، عایق سازی و یا آگوستیک کردن محیط کاری است. اتاق شیشه ای به دلیل وجود متریالی چون شیشه، درزگیر و فریم آلومینیومی، آهنی و یا چوبی، در برابر نفوذ سر و صدا و خروج صوت عایق می باشد. این آپشن برای ساختمان مسکونی هم اهمیت بالایی دارد و در این صورت عبور و مرور صوت در اطراف پارتیشن ها به حداقل می رسد.

2- دوام بالا و به روز بودن اتاق شیشه ای

خوشبختانه بازسازی ساختمان با اتاق شیشه ای علاوه بر مقرون به صرفه بودن، دوام بالایی دارد. استفاده روزمره و مداوم موجب فرسودگی و خرابی و یا آسیب دیدن پروفیل ها، یراق آلات به کار رفته در ساخت آن و شیشه نمی شود. مقاومت بالای این نوع دکوراسیون داخلی مشهود می باشد.

3- عایق دمایی و عدم هدر رفت انرژی:

علاوه بر اینکه اتاق شیشه ای در برابر صوت عایق است، در برابر گرما نیز عایق می باشد. گرما موجود در فضای پارتیشن به دلیل دیوارهای شیشه ای از فضای آن خارج نمی شود.

چرا دکوراتورها در طراحی خود از پارتیشن شیشه ای استفاده می کنند؟

1- ساخت و اجرا اتاق شیشه ای در مدت زمان کوتاه

زحمت ساخت اتاق شیشه ای برای دکوراتورها نسبت به سایر پارتیشن بندی ها کم تر است. علاوه بر ساخت راحت، اجرای اتاق شیشه ای اصلا زمان بر نیست. دکوراسیون کاژه با تیم متخصص و متبحر اجرای هر گونه بازسازی ساختمان، دکوراسیون داخلی و ساخت هر نوع پارتیشنی را با کیفیت فوق العاده بالا بر عهده می گیرد. از این رو برای مشاهده نمونه کار دکوراتور کاژه می توانید اینجا را کلیک کنید.

اتاق شیشه ای
اتاق شیشه ای

2- انعطاف پذیری در ساخت و اجرای پارتیشن شیشه ای

انعطاف پذیری از نظر شکل و ابعاد فضای ساختمان: طراحی این نوع دکوراسیون داخلی شامل استفاده از شیشه های تک جداره و دو جداره می شود. خوشبختانه شیشه تک جداره قابلیت مانور بیشتری در طراحی دارند. دکوراسیون کاژه قابلیت اجرای پارتیشن شیشه ای در هر نوع فضایی با هر ابعادی را دارد. برای مثال گاها باید پارتیشن با زاویه اجرا شود و یا به صورت منحنی اجرا شود که این قابلیت برای پارتیشن شیشه ای پاسخ گو است. علاوه بر این ها، اتاق شیشه ای از کف ساختمان تا سقف قابل اجرا است. البته ناگفته نماند که ارتفاع پارتیشن تا 320 سانتی متری قابل اجرا است.

3- انعطاف پذیری از نظر متریال به کار رفته در ساخت پارتیشن

تنوع بالا در متریال مورد نیاز، امکان طراحی و ساخت اتاق شیشه ای را برای دکوراتورها راحت کرده است. انعطاف پذیری در ساخت شامل ضخامت شیشه، رنگ شیشه، نوع پارتیشن، فریم کار، طراحی و نوع درب می شود. از مزایای دیگر اتاق شیشه ای می توان به حق انتخاب بالای مشتری در انتخاب متریال اشاره کرد. انتخاب کردن نوع شیشه، فریم آلومینیوم و یراق آلات بر اساس نیاز و بودجه مشتری و هم چنین انتخاب رنگ بندی متریال اولیه در پروفیل و انتخاب یراق آلات درب پارتیشن، ساخت پارتیشن را برای دکوراتور راحت تر می کند، چرا که همه چیز انتخاب شده و آماده هستند.

بازسازی ساختمان با پارتیشن شیشه ای
بازسازی ساختمان با پارتیشن شیشه ای
امتیاز شما چیست؟

مطالب مرتبط با این نوشته