قیمت و کارشناسی نقاشی ساختمان

فیلم روز

نیاز به مشاوره دارید ؟
همین الان با کارشناسان تماس بگیرید!

قیمت و کارشناسی نقاشی ساختمان

قیمت نقاشی ساختمان چقدر است؟

علاوه بر وضعیت ملک شما، قیمت نقاشی ساختمان به پیچیدگی پروژه رنگ آمیزی نیز مربوط است. اگر خانه شما دارای عناصر پیچیده باشد، ممکن است به استخدام نقاشان بیشتری نیاز داشته باشید یا از تجهیزات تخصصی استفاده کنید. عوامل مختلفی بر برآورد هزینه نقاشی ساختمان تاثیر می گذارد که در ادامه به بیان هریک می پردازیم:

۱) ساختار ساختمان

تعداد طبقات و ارتفاع فضا بر قیمت نقاشی ساختمان تاثیر می گذارد. اگر برای رنگ آمیزی سقف از بالابر بوم یا سایر تجهیزات تخصصی استفاده شود، این منابع اضافی در هزینه پروژه لحاظ می شود. سبک معماری و دکوراسیون داخلی ساختمان نیز برای هزینه های رنگ آمیزی لحاظ می شوند. به عنوان مثال تزئینات و جزئیات پیچیده ای که دسترسی به آن دشوار است.

۲) کیفیت سایدینگ ساختمان

اگر قسمت های وسیعی از سایدینگ ملک شما در حال از هم پاشیدن است، توصیه می کنیم به جای اینکه سعی کنید آن را تعمیر کنید و سپس روی آن را رنگ کنید، سایدینگ را تعویض کنید. در آن صورت، یک پیمانکار باید سایدینگ ساختمان را تعویض کند.

اگر نمای ساختمان از دیوارهای بتنی ساخته شده باشد، در این صورت به جای بازسازی ساختمان برای جلوگیری از پوسته شدن به رنگ پرایمر نیاز دارید، در این صورت رنگ بیشتری برای نقاشی نمای ساختمان مصرف می شود. گچ بری نیز پرهزینه ترین است و برای رنگ آمیزی، نیاز به فرآیند منحصر به فردی مانند ترمیم و استفاده از مواد تخصصی دارد.

بازسازی ساختمان - کاژه

۳) کار آماده سازی

سوراخ ها و شکاف ها روی دیوار به تعمیرات اضافی نیاز دارد، تا مطمئن شویم سطح صافی برای نقاشی ساختمان در اختیار داریم. با گذشت زمان، لکه هایی روی سطح دیوار ایجاد می شود که در این صورت به چند لایه پرایمر برای از بین بردن این لکه‌ های ناهموار نیاز است.

برای نقاشی نمای ساختمان، دیوارها باید کاملا تمیز شوند تا اطمینان حاصل شود که هیچ کثیفی یا زباله روی سطح نمای ساختمان شما وجود ندارد. اگر می خواهید رنگ خانه خود را تغییر دهید، باید یک لایه آستر اضافه قبل از نقاشی ساختمان به دیوارها اضافه شود. مقدار آن نیز بسته به اینکه رنگ خانه را به رنگ تیره ‌تر یا روشن‌ تر تغییر می‌ دهید، بستگی دارد.

4) موقعیت مکانی

شرایط آب و هوایی معمولی در منطقه محلی شما می تواند بر قیمت نقاشی ساختمان تاثیر بگذارد. ساختمان هایی که در محیط‌ های مرطوب‌ که به طور مرتب باران می‌ بارد قرار دارند، به رنگ باکیفیت و مقاوم در برابر رطوبت نیاز دارند تا بتوانند شرایط جوی را تحمل کند. می توانید رنگ مناسب برای شرایط آب و هوایی خاص را از کاژه تهیه کنید.

بر خلاف رنگ آمیزی دکوراسیون داخلی، نقاشی نمای بیرونی تا حدی تحت تاثیر شرایط ناپایدار جوی است. برای اینکه رنگ به درستی به سطوح بچسبد و کاملا خشک شود، باید زمانی که شرایط آب و هوایی گرم و خشک است و خطر باران وجود ندارد، انجام شود. به این معنی که نقاشی نمای ساختمان باید بین اواخر بهار و اوایل پاییز شروع و تکمیل شوند.

عوامل موثر بر قیمت نقاشی ساختمان

5) متراژ فضای رنگ آمیزی شده در نقاشی ساختمان

مناطقی که می خواهید رنگ آمیزی شوند، در مورد هزینه کل رنگ آمیزی داخلی خانه تفاوت ایجاد می کنند زیرا می تواند بر هزینه مواد و کار تاثیر بگذارد. به عنوان مثال، اگر فقط بخواهید تزئینات خانه خود را در مقایسه با تزئینات، سقف و دیوارهای خانه رنگ آمیزی کنید، قیمت نقاشی ساختمان تفاوت چشمگیری خواهد داشت.

6) نوع رنگ استفاده شده در نقاشی ساختمان

رنگ های باکیفیت هزینه بیشتری دارند و به طور متوسط دو برابر بیشتر از رنگ های معمولی عمر می کنند. آن ها همچنین به لایه های کمتری برای ایجاد رنگ آمیزی یکنواخت نیاز دارند. نکته اصلی برای استفاده از یک رنگ با کیفیت، سطحی است که باید رنگ شود. هر سطحی یکسان نیست و برای اطمینان از نتایج مطلوب نیاز به محصول رنگ آمیزی خاصی دارد.

دکوراسیون داخلی - کاژه

چه بخواهید دیوارها، کاغذ دیواری، چوب، آلومینیوم، پلاستیک، کاشی، فلز، بتون یا آجر را رنگ آمیزی کنید، به نوع مناسبی از رنگ نیاز دارید که بتواند نتایج دلخواه را ایجاد کند. انتخاب رنگ مناسب برای شما کار راحتی نخواهد بود بنابراین می توانید با کارشناسان ما در کاژه برای انتخاب نوع رنگ مناسب به تماس شوید.

7) سال ساخت ساختمان

سن ساختمان نیز در پروژه های رنگ آمیزی اهمیت دارد زیرا تعیین می کند چه نوع رنگی به مدت طولانی روی آن سطح دوام می آورد. سطوحی که بسیار قدیمی هستند نیاز به رنگ خاصی دارند تا به نتایج مطلوب و ماندگار برسند.

اگر به دنبال قیمت رنگ آمیزی خانه خود هستید، ما می توانیم به شما کمک کنیم. می توانید با کاژه تماس بگیرید تا در مورد هزینه نقاشی‌ ساختمان خود بیشتر بدانید.

امتیاز شما چیست؟

مطالب مرتبط با این نوشته