موارد متنوعی پارتیشن شیشه ای را از سایر متریال ها متمایز میکند. پارتیشن شیشه ای در حقیقت همان دیوار شیشه ای است که دو فضا را از هم تفکیک می کند. این نوع پارتیشن برای اختصاصی کردن یک قسمت خیلی اثر بخش می باشد. یکی از موارد عمده ای که این نوع متریال را از دیگر متریال ها متمایز می کند قطر و ضخامت این دیوار شیشه ای می باشد. چرا که ضخامت این نوع پارتیشن نسبت به دیوار های آجری خیلی کمتر است.

از دیگر فواید این نوع پارتیشن نور طبیعی آن می باشد. یکی از مسائل مهم در خیلی از محیط های کاری نور طبیعی می باشد که این موضوع با گذشت زمان سبب ایجاد اثرات روانی ناخوشایند بر روی پرسنل می شود. نور طبیعی سبب اثرات مثبت بر روی کارکنان می شود در نتیجه بازدهی آن ها افزایش می یابد. نصب و اجرای پارتیشن شیشه ای یکی از مناسب ترین متد ها جهت ورود نور طبیعی به محیط کار می شود.

در دنیای امروزی که بازسازی ساختمان ها و پی ریزی سازه ها و محیط کار مسیر متمایزی را تجربه کرده و همه معمار ها در پی وجه تمایز در محل کار خود می باشند برخورداری از محیط کار امروزی و نوین خیلی حائز اهمیت بوده و در شیوه عرضه و ارائه شخصیت و خصوصیات شغل ما می تواند اثر گذار باشد.

انواع پارتیشن شیشه ای از لحاظ جنس

در مجموع پارتیشن شیشه ای را از لحاظ جنس می توان به دو گونه تک جداره و دوجداره طبقه بندی نمود. عملکرد کلی این دو نوع پارتیشن ها به یک صورت می باشد. با این اختلاف که میزان شیشه استفاده شده در پارتیشن دوجداره به جهت کم شدن ورود صدا به فضا و پیشگیری از تبادل گرما بیشتر از نوع تک جداره می باشد.

اگرچه پارتیشن شیشه‌ای را مطابق فریم دار بودن هم می توان به دو قسمت فریم دار و فریم لس طبقه بندی کرد . در شرکت کاژه می توان انواع پارتیشن را با توجه به احتیاج و دکوراسیون داخلی انتخاب کرد.

آیا هزینه پارتیشن شیشه ای از دیوار آجری کمتر است؟

سوالی که امکان دارد برای هر کسی پیش آید این است که آیا هزینه پارتیشن شیشه ای نسبت به دیوار آجری بیشتر است؟ جواب این سوال بله می باشد. جهت دیوار کشی توسط مصالح و متریال به وقت و هزینه ی زیادی احتیاج دارید. در صورتی که این نوع پارتیشن به آسانی نصب و راه اندازی می شود و هزینه کمی هم برای انجام آن صرف می شود. از طرفی دیگر چنانچه آپارتمان اجاره ای باشد با پایان قرارداد می توانید پارتیشن را هم به جای مورد نظر حمل و نقل نمایید.

کاربرد پارتیشن شیشه ای

کاربرد

بیشترین بکارگیری پارتیشن شیشه ای در دفاتر اداری می باشد با بکارگیری این نوع پارتیشن ها تمرکز مسئولان و پرسنل خیلی بیشتر می شود. در تولید و تهیه این محصول بایستی نهایت دقت را به کار برد و از همه ی جوانب آن را مورد ارزیابی قرار داد. در مجموع از شیشه های سکوریت با ضخامت ۱۰ میلیمتر برای این کار استفاده می شود.

این گونه پارتیشن ها جذابیت منحصر به فردی به فضا می دهند که اکثرا به شکل افقی نصب و اجرا می شوند. جهت متصل نمودن شیشه ها به هم، درزگیر ها چسب های یو وی و چسب دو طرفه فلکسیبل و… به کار برده می شود. که چسب یو وی حداکثر اثر بخشی را در انتقال صدا، گرما، سرما، گرد و غبار و… دارد. نکته حائز اهمیتی که در این نوع پارتیشن ها وجود دارد یراق آلات استفاده شده که بایستی از زیبایی خیلی زیادی برخوردار باشد.

پارتیشن شیشه ای - کاژه

مزایای پارتیشن شیشه‌ای نسبت به سایر متریال ها

از جمله مزایای پارتیشن شیشه ای می توان به موارد زیر اشاره کرد:

•دید شفاف و بلامانع

•تطبیق پذیری آن جهت نواحی متنوع

•عدم وجود مرز های قابل دید

•شکل بصری بی مانند

•از دیگر مزایای پارتیشن شیشه ای می توان به این مورد اشاره کرد که این محصولات به صورت کامل جدا شدنی می باشند و با توجه به نیاز های ویژه می توان دامنه ی وسیعی از درب های کشویی و لولایی در آن استفاده کرد. حتی نصب و اجرای پرده کرکره ای در آن ها محدود می باشد که بدین وسیله می توان نور را تنظیم کرد.

امتیاز شما چیست؟