آیا شما هم قصد نصب و اجرای پارتیشن شیشه ای مات اداری را در محل شرکت یا سازمان خود دارید؟ برای این کار گزینه‌های مختلفی وجود دارد که تشخیص بهترین گزینه بعضاً می‌تواند سخت باشد.

با وجود اینکه شیشه شفاف، نوع رایج و استاندارد شیشه است ولی در این مطلب از کاژه می‌خواهیم درباره شیشه‌های مات صحبت کنیم. اگر می‌خواهید در عین استفاده از مزایای پارتیشن‌بندی شیشه ای، حریم خصوصی بهتری برای کارکنان ایجاد کنید، شیشه مات یک انتخاب بینابینی و مناسب است.

پارتیشن شیشه ای مات علاوه بر خلق ظاهر شیک برای دفاتر کاری، با مفهوم پلان باز در دکوراسیون داخلی نیز همخوانی دارد. آیا برای انتخاب شیشه مات جهت اجرای پارتیشن شیشه اداری به دلایل بیشتری نیاز دارید؟ پس پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مقاله با کاژه همراه باشید.

شیشه مات چیست؟

قبل از ورود به بحث پارتیشن شیشه ای مات بیایید ابتدا با متریال اصلی آن یعنی شیشه مات بیشتر آشنا شویم. شیشه مات به اندازه شیشه‌های معمولی، شفاف نیست. بلکه ظاهری کدر و بعضاً متمایل به رنگ شیری دارد که یک طرف آن دارای بافت حبابی یا حفره‌دار است. اگر پنجره‌هایی را که در فصل زمستان با لایه نازکی از یخ پوشیده شده‌اند دیده باشید، مطمئناً بهتر درک می‌کنید که چرا به چنین شیشه ای «مات» می‌گویند.

4 دلیل برای استفاده از پارتیشن شیشه ای مات در دکوراسیون اداری

شیشه مات را از روش‌های مختلفی می‌سازند. یکی از این روش‌ها فرایند اسید اِچینگ است؛ فرایندی  که در آن برای ایجاد اثر مات و ناهموار روی یک طرف بافت شیشه از یک لایه‌ی اسیدی استفاده می‌کنند. روش دوم، سند بلاست نام دارد که در آن یک طرف بافت شیشه برای تبدیل به یک سطح مات و خشن با ذره‌های ساینده ساییده می‌شود. راه سوم آسان‌تر و ارزان‌تر از دو روش قبلی است. در این روش سطح شیشه را با یک لایه مات که معمولاً از جنس وینیل است پوشش می‌دهند.

ازآنجایی‌که شیشه مات هم‌زمان با عبور جریان نور، دید را محدود می‌کند، انتخابی عالی برای ایجاد حریم خصوصی محسوب می‌شود. به همین دلیل بسیاری از افراد در مکان‌هایی که حفظ حریم خصوصی اهمیت دارد، استفاده از این نوع شیشه را ترجیح می‌دهند. احتمالاً تا امروز با این شیشه‌ها در جاهایی مانند درب و پنجره حمام، نورگیرها و … برخورد کرده‌اید. ولی آیا تابه‌حال با پارتیشن شیشه ای مات در محیط‌های اداری برخورد کرده‌اید؟ پارتیشن‌هایی که به‌واسطه گلس مات، حرفه‌ای‌گری و آراستگی چشم‌نوازی را به محیط کار می‌بخشند.

مزایای استفاده از پارتیشن شیشه ای مات

ما در مقالات قبل درباره مزایای پارتیشن اداری شیشه صحبت کرده‌ایم. بااین‌حال، ویژگی‌ها و نکاتی وجود دارند که پارتیشن شیشه ای مات را به یک انتخاب متمایز تبدیل می‌کنند.

1. زیبایی‌شناسی حرفه‌ای

بسیاری از افراد در عین علاقه به ظاهر شیشه‌های شفاف، سادگیِ بیش‌از حد آن‌ها را یک نقطه‌ضعف می‌دانند. بنابراین اگر می‌خواهید نمای اتاق شیشه ای شما از نظر بصری جذاب‌تر باشد، در انتخاب گلس مات تردید نکنید. شیشه مات ضمن اضافه کردن یک لایه‌ی کدر ملایم، بدون اینکه جریان نور را مسدود کند، یک نوع زیبایی حرفه‌ای را برای دفاتر کاری به ارمغان می‌آورد. به این ترتیب، علاوه بر روشن ماندن فضا و وفاداری به سبک دکوراسیون پلان باز، می‌توانید حد مناسبی از تمایز ظاهری را برای محیط ایجاد کنید.

مزایای استفاده از پارتیشن شیشه ای مات

علاوه بر این، شیشه مات یک راهکار منحصربه‌فرد را برای نمایش لوگو یا الگوهای سفارشیِ مرتبط با برند ارائه می‌دهد. خصوصیتی که به‌واسطه آن می‌توانید فضای کار را شخصی‌تر نموده و فرهنگ سازمانی را بهتر به تصویر بکشید. ایجاد چنین محیطی هم به  کارکنان و هم به مراجعین (مشتری، ارباب‌رجوع و …) حس بهتری القا می‌کند.

2. دوام بیشتر

متریال به‌کاررفته در پارتیشن شیشه ای مات استحکام بسیار خوبی دارد و به‌راحتی نمی‌شکند. این نوع دیوارک‌ها را  با قابلیت تحمل فرسایشِ ناشی از استفاده در ادارات و همین‌طور خانه‌ها می‌سازند. بنابراین با خیال راحت می‌توانید روی دوام آن‌ها حساب کنید. پوشاندن سطح شیشه با فیلم، یک لایه‌ی عایق را به شیشه اضافه می‌کند. عایقی که قابلیت آن را در تحمل نوسانات دما و همین‌طور مقاومت در برابر آب و رطوبت افزایش می‌دهد. ضمناً در صورت ترک خوردن پارتیشن شیشه ای مات در اثر یک اتفاق غیرمنتظره، خطری متوجه اطرافیان نمی‌شود. چون قطعات شیشه پخش نمی‌شوند و در چارچوب پنل، سر جای  خود باقی می‌مانند.

3. انطباق‌پذیری عالی

آمیختگی زمینه‌ی شیشه مات با کمی رنگ روشن، ظاهری خنثی به آن می‌بخشد. ظاهری که آن را برای استفاده در هر نوع دکوراسیون اداری به گزینه خوبی تبدیل می‌کند. شما می‌توانید از شیشه مات در پارتیشن‌های ایستاده، جداکننده‌های میز و همین‌طور دیوارک‌های یکسره (از کف تا سقف) استفاده کنید. این نوع شیشه برای ایجاد هر چیدمانی که دفاتر کار به آن نیاز دارند، یک متریال مطلوب است.

شیشه مات علاوه بر تنوع از حیث شکل و اندازه، زمینه مناسبی را برای خلاقیت در اختیارتان می‌گذارد. گلس مات، از درج لوگوهای تیره گرفته تا درج طرح‌های شفاف در بستر کدر، آپشن‌های زیادی را برای تبدیل یک پارتیشن شیشه ای مات به یک جاذبه‌ی زیبایی‌شناسی در معرض انتخابتان قرار می‌دهد. این نوع پارتیشن، براق و مستحکم بوده و علاوه بر نصب بی‌دردسر، جداسازی و جابه‌جایی آن نیز در صورت لزوم کاری آسان است.

 

4. حریم خصوصی بهتر

اکثر سازمان‌ها برای ایجاد یک محیط مشارکتی در محل کار، طرفدار سبک چیدمان باز هستند. بااین‌حال، گاهی شیشه شفاف برای تحقق این امر انتخاب ایده‌آلی نیست. مخصوصاً زمانی که موضوعاتی مثل حریم خصوصی و شخصی اهمیت زیادی پیدا کند. اینجاست که ماهیت تیره و کدر پارتیشن شیشه ای مات آن را به گزینه‌ای عالی تبدیل می‌کند.

پارتیشن شیشه ای مات

در زمینه‌ی فضای خصوصی، شیشه مات همواره یک پله بالاتر از شیشه شفاف است. ولی اگر ترجیح می‌دهید در بعضی از بخش‌های شرکت یا سازمان از گلس شفاف استفاده کنید مشکلی نیست. ترکیب دو پارتیشن شیشه ای مات و شفاف هم می‌تواند خاص و چشم‌نواز از کار درآید!

پارتیشن شیشه ای مات

سخن آخر

همان‌طور که گفتیم استفاده از پارتیشن شیشه ای مات با اجرای مفهوم باز در دکوراسیون داخلی اداری منافاتی ندارد. با انتخاب شیشه مات می‌توانید ضمن نجات کارکنان از حبس شدن در چارچوب‌های زمخت، ارتباط بصری و ذهنی آن‌ها را با بخش‌های دیگر محیط کار حفظ کنید. این امر متعاقباً به افزایش بهره‌وری و ارتقای سلامت روانی آن‌ها کمک شایان‌ذکری می‌کند. علاوه بر این، اجرای پارتیشن شیشه ای اداری در کاهش چشمگیر مصرف انرژی نیز نقش مثبتی ایفا می‌کند. بنابراین اگر به فکر بازسازی ساختمان و ملک خود هستید، نیم نگاهی به پارتیشن بندی با شیشه داشته باشید. 

امتیاز شما چیست؟