021-88492314 , 09121509516

نکات مهم برای اجرای کابینت آشپزخانه؛ رضایت از انتخاب تا نصب

فیلم روز

نیاز به مشاوره دارید ؟
همین الان با کارشناسان تماس بگیرید!

نکات مهم برای اجرای کابینت آشپزخانه؛ رضایت از انتخاب تا نصب

رعایت اصول و نکات مهم برای اجرای کابینت آشپزخانه اهمیت زیادی دارد. فرقی نمی کند اجرای کابینت آشپزخانه برای نوسازی یا بازسازی ساختمان و دکوراسیون داخلی باشد.

اولین و مهمترین کار، زیرسازی دیوارهای آشپزخانه است که از کف تا سقف را شامل می شود. برخی برای زیرسازی، سرامیک ویژه آشپزخانه را انتخاب می کنند. برخی دیگر برای زیرسازی بتن یا سیمان ساده استفاده می کنند. در مرحله بعد فضای بین کابینت بالا و پایین را با سرامیک و کاشی دکوراتیو جدید (شیشه ای، سنتی و…) می پوشانند. گاهی هدف کاهش هزینه‌های نهایی است.

مرحله بعد آماده سازی تاسیسات آشپزخانه است که از نکات مهم برای اجرای کابینت آشپزخانه می باشد. محل قرار گرفتن پریزهای برق و سیم کشی ها را مشخص کنید. لوکه کشی برای سینک ظرفشویی و اجاق گاز را انجام دهید. با انجام مراحل ذکر شده در زمان اجرا و نصب کابینت آشپزخانه، سرعت عمل برای اجرا بالا می رود.

نکات مهم برای اجرای کابینت آشپزخانه، علامت گذاری و نصب اتصالات

شما هر چیزی را که بخواهید به دیوار متصل کنید ابتدا مکان دقیق اتصال را مشخص می‌کنید. در مورد کابینت آشپزخانه نیز علامت گذاری مهمترین بخش کار است، زیرا مراحل نصب بر روی دیوار به راحتی پیش خواهد.

زمانی که مرحله علامت گذاری به پایان رسید نوبت به نصب اتصالات می رسد. از نکات مهم در اجرای کابینت آشپزخانه انتخاب یک رابط یا متصل باکیفیت است. متریال های نوین مانند فلزات با ضخامت و مقاومت کششی و فشاری بالا برای این امر مناسب هستند. البته از چوب نیز استفاده می شود.

اتصالات باکیفیت می‌توانند کابینت با حجم و فشار بالا نگه می دارد. اتصال 45 رایج ترین نوع اتصال است. به عنوان مثال یک قطعه مستطیل با طول و عرض مشخص با مقطع 45 را برش می زنند.

تکنسین های مجرب کاژه با بالاترین دقت و ظرافت این محاسبات را انجام می‌دهند. دقت در محاسبات باعث می شود از نتیجه کار رضایت کامل داشته باشید.

نصب اسکلت کابینت، درب و کشو

ابتدا باید تمام درب ها، کشوها و لوازم جانبی از بدنه کابینت جدا شوند. این امر باعث می شود کار جابه جایی راحت تر انجام شود. ابتدا باید کابینت های زمینی نصب شوند. کابینت زمینی را بر روی پایه قرار دهید و بعد نسبت به فیکس کردن اقدام کنید. با کمک پیچ های گالوانیزه اتصالات ثابت می شوند. کابینت ردیف پایین را نسبت به زمین تراز کنید تا از لق شدن بدنه و شیب دار شدن سطح جلوگیری شود.

بعد از اتمام ردیف پایین، نوبت به کابینت دیواری می‌رسد. نکته مهم این است که برای اتصال ردیف بالا باید از ابزارهای بیشتر و محکم تری استفاده کرد (پیچ و اتصالات). به دلیل اینکه این اتصالات نقش مهمی در نگهداری کابینت و اشیای داخل آنها دارند.

بعد از اتمام این مرحله درب ها و کشوها که به همراه بدنه ساخته شده است متصل می شوند. یکی از نکات مهم در نکات مهم برای اجرای کابینت آشپزخانه این است که در برخی موارد درب ها بعد از نصب اسکلت ساخته می‌شوند. دربهای تمام چوبی طبیعی را می توان نام برد، زیرا ظرافت و بدون درز بودن بسیار مهم است.

نکته دیگر که تمام کابینت سازان رعایت می‌کنند این است که کشوها بین 2 تا 3 سانتیمتر کمتر از آن عمق حقیقی کابینت طراحی و ساخته می‌شوند. مانع بسته شدن درب و حرکت روان تر آن می شود.

نکات مهم برای اجرای کابینت آشپزخانه
رضایت از انتخاب تا نصب در اجرای کابینت آشپزخانه

پیشخوان آشپزخانه و نصب تجهیزات کابینت

صفحه روی کابینت پیشخوان آشپزخانه نام دارد که مرحله آخر نصب را تشکیل می دهد. اگر از جنس کابینت باشد بعد از تمام شدن مراحل قبل، قسمت روی کابینت را اندازه‌گیری می کنند. سپس طراحی، ساخته و نصب می‌شود.

برخی افراد نیز سنگ های دکوراتیو مانند مرمر را انتخاب می‌کنند. معمولا صفحه رویی چند سانتیمتر از کابینت بزرگتر ساخته می شود. مانع ریخته شدن مواد غذایی بر روی کابینت می شود. اتصال آن باید ثابت و مقاوم باشند. البته بهتر است به گونه ای نصب شود تا در صورت آسیب دیدن به راحتی بتوان آن را تعویض کرد.

مرحله آخر به جزئیات مربوط می شود. نصب دستگیره، ریل، کشوها، جک های بالابر و لولای درب ها را شامل می شود. قبل از اتصال باید محل دقیق آن ها را علامت گذاری کرده و سپس آن ها را دریل و پیچ کنید. دقت در این مرحله به اندازه میلیمتر است. در نهایت می توانید درب، کشو و طبقات را به کابینت اضافه کنید. آخرین مرحله نصب دستگیره ها است.

ذکر برخی نکات مهم برای اجرای کابینت آشپزخانه

چند مورد از نکات مهم در اجرای کابینت آشپزخانه به شرح زیر می باشد:

کابینت اطراف سینک را به وسیله چسب های مخصوص، ضد آب کنید. پاخور کابینت های زمینی از جنس فلز استیل گالوانیزه باشند. فشار بیشتری را تحمل می کنند و در اثر تماس با آب دچار زنگ زدگی نمی شوند.

اطراف اجاق گاز صفحه ای را با چسب آب بندی پر کنید. برای اتصال صفحه کابینت به بدنه حتماً از پیچ استفاده کنید. از چسب استفاده نکنید زیرا به مرور خشک شده و چسبندگی خود را از دست می دهد.

قطعا رعایت این نکات مهم برای اجرای کابینت آشپزخانه نتیجه کار بسیار رضایت بخش خواهد بود.

اجرای کابینت آشپزخانه
رضایت از انتخاب تا نصب در اجرای کابینت آشپزخانه
امتیاز شما چیست؟

مطالب مرتبط با این نوشته

۲ Responses