کاربردهای پارتیشن شیشه ای در فضای داخلی
1- تخصیص و تفکیک فضای داخلی ساختمان اعم از اداری، مسکونی و غیر مسکونی
پارتیشن شیشه ای به صرفه ترین نوع بازسازی ساختمان به حساب می آید که فضای داخلی را بسیار شکیل می کند. از این رو اتاق شیشه ای کاربرد بالایی در تخصیص فضا و دکوراسیون داخلی ساختمان ها دارد. اتاق شیشه ای کاربرد بالایی در شخصی سازی و تخصیص فضای داخلی ساختمان های اداری و سازمان ها دارد. این نوع دکوراسیون داخلی از کف ساختمان تا سقف اجرا می شود و دپارتمان های مجزا از هم را ایجاد می کند. دکوراسیون کاژه با پارتیشن بندی فضای داخلی، فضای بزرگ سازمان را به دپارتمان های کوچک و منفرد تبدیل می کند. شخصی سازی و خصوصی سازی فضای کاری ادارات و سازمان ها موجب بهبود و افزایش عملکرد کارمندان می شود. از جمله کاربردهای دپارتمان ها می توان به اتاق جلسات، اتاق کارمندان، آشپزخانه و سالن غذاخوری اشاره کرد.
دکوراسیون کاژه طراحی های ویژه ای از پارتیشن شیشه ای در فضای داخلی ساختمان مسکونی ارائه کرده است. این طراحی شامل طراحی روف گاردن، دیوار، طراحی تراس و بالکن، اتاق بازی کودکان، اتاق کار، اتاق نشیمن و حتی فضای آشپزخانه می شود. بازسازی ساختمان با پارتیشن شیشه ای انعکاس نور را چندین برابر می کند و با افزایش نورپردازی، فضای داخلی لوکس تر دیده می شود.
امروزه از اتاق شیشه ای به عنوان بازسازی ساختمان و زیباسازی فضای ساختمان های غیر مسکونی هم استفاده می شود. پارتیشن بندی فضای مطب ها، دندان پزشکی ها، نمایشگاه خودرو، هتل ها، آزمایشگاه ها، جان پناه اطراف استخرها و سالن های بدن سازی جزو به روزترین دکوراسیون داخلی موجود، به حساب می آیند.
2- کاربرد پارتیشن شیشه ای در سرویس بهداشتی
یکی از طراحی های لوکس دکوراسیون کاژه، طراحی اتاق شیشه ای در سرویس بهداشتی است که به این ترتیب دوش حمام از فضای داخل سرویس بهداشتی جدا می شود. بازسازی ساختمان شامل فضای داخل حمام هم می شود. پارتیشن بندی سرویس بهداشتی با هزینه بسیار کم صورت می گیرد ولی در عوض زیبایی فضا چندین برابر می شود.
3- استفاده از اتاق شیشه ای به عنوان در
امروزه یکی از کاربردهای پارتیشن شیشه ای، اجرای آن به عنوان درب است که در ساختمان های مسکونی، غیر مسکونی، اداره ها، سازمان ها، هتل ها و دفاتر اجرا می شود. این نوع دکوراسیون داخلی بدون نیاز به چارچوب و محدودیت، طراحی می شود و به دلیل شفافیت شیشه و انعکاس نور، جلوه ی شکیلی دارد. هزینه ساخت این نوع درب به نسبت کم تر از سایر درب ها است.
آیا استفاده از پارتیشن شیشه ای گزینه مناسبی برای تخصیص دپارتمان در سازمان ها می باشد؟
بله، چرا که پارتیشن شیشه ای از کف ساختمان تا سقف ساختمان اجرا می شود و به این ترتیب فضاهای مجزایی را ایجاد می کند. فضای بزرگ داخلی یک سازمان و یا یک اداره، با پارتیشن بندی به فضاهای کوچک و بخش های مجزا تقسیم می شود. بخش های کوچک ایجاد شده به عنوان دپارتمان های مجزا به کار گرفته می شوند و از این رو کارمندان هر بخش به طور جدا فعالیت می کنند. تخصیص دپارتمان با خصوصی سازی هر پارتیشن، امنیت و آرامش محیط کاری را برای کارمندان هر بخش فراهم می کند. از این رو می توان گفت که پارتیشن شیشه ای بهترین دکوراسیون داخلی برای تخصیص دپارتمان می باشد؛ چرا که علاوه بر مزایای گفته شده، قیمت فوق العاده مناسبی نسبت به سایر شیوه های بازسازی ساختمان دارد. دکوراسیون کاژه با تیم مجرب خود، طراحی های بی نظیری را ارائه داده اند.
مزایای خصوصی سازی دپارتمان های سازمانی
اتاق شیشه ای از کف زمین تا سقف ساختمان اجرا می شود؛ به همین دلیل فضای اتاق کاملا در برابر صوت عایق است. از این رو مانع از ورود و خروج سر و صدا و نویزهای اضافی می شود. کنترل پارازیت های صوتی موجب افزایش تمرکز و در نتیجه موجب افزایش بهره وری کارمندان می شود. علاوه بر عایق صوت بودن، این نوع دکوراسیون داخلی عایق حرارت هم می باشد و مانع از عبور و مرور گرما می شود. از این رو هر پارتیشن دمای خاصی دارد. عایق حرارت بودن اتاق شیشه ای بخاطر وجود شیشه در دکوراسیون داخلی می باشد.
از دیگر مزایای خصوصی سازی دپارتمان های سازمانی می توان به نورپردازی هر بخش اشاره کرد. هر دپارتمان می توان نورپردازی خاصی داشته باشد و به دلیل انعکاس نوری که از سمت شیشه رخ می دهد، جلوه آن بیشتر می شود. شفافیت شیشه امکان دید گسترده و نظارت را برای مدیران فراهم کرده است. مدیران می توانند به راحتی به افراد زیر مجموعه خود نظارت کنند. علاوه بر موارد گفته شده، تنوع متریال در ساخت این نوع دکوراسیون داخلی بسیار زیاد است. از این رو امکان طراحی و ساخت هر مدل پارتیشن شیشه ای متناسب با سلیقه ی مشتری فراهم شده است. هزینه ساخت و اجرا این نوع بازسازی ساختمان بسیار معقول و مناسب است و همگان می توانند از آن بهره مند شوند. ساخت و اجرا در کم ترین زمان ممکن یکی از مزایای دیگر پارتیشن شیشه ای به حساب می آید.
چه نوع پارتیشن شیشه ای مناسب فضای سازمانی است؟
متریالی که در ساخت اتاق شیشه ای کاربرد دارند، بسیار متنوع هستند. از این رو امکان ساخت هر نوع پارتیشنی که مد نظر کارفرما است را فراهم کرده است. انواع دکوراسیون داخلی شامل پارتیشن شیشه ای تک جداره و دو جداره، پارتیشن شیشه ای فریم لس یا بدون فریم و فریم دار یا ثابت و پارتیشن شیشه ای متحرک و منحنی می شود که بسته به نیاز کارفرما، محیط قابل اجرا و متراژ آن، انتخاب می شود. از بین آنچه گفته شد اتاق شیشه ای تک جداره و بدون فریم بیشتر مورد توجه است. دکوراسیون کاژه به پشتوانه ی تجربه چندین ساله و طراحی های گوناگون، دکوراسیون های مدنظر کارفرما خود را با کیفیت بالا تولید کرده است.