پوشش دیوار با شیشه های رنگی

فیلم روز

نیاز به مشاوره دارید ؟
همین الان با کارشناسان تماس بگیرید!

پوشش دیوار با شیشه های رنگی

پوشش دیوار با شیشه های رنگی

در سال های اخیر شیشه های رنگی برای پوشش دیوار با مقاومت بالا و تنوع رنگی زیاد راهی بازار ساخت و ساز شده اند که امکان استفاده از آنها در دیوارهای جدا کننده، اتاق های تلویزیون، بین کابینت ها در آشپزخانه و غیره وجود دارد. یکی از محبوب ترین و پرکاربرد ترین ابزارهای طراحی معماران و طراحان داخلی، این شیشه های رنگی جذاب هستند. دلیل آن هم این است که  امکان خلق فضایی مینیمال و هنرمندانه را به آن ها می دهند. در ادامه با ما باشید تا بیشتر با کاربرد و زیبایی این نوع شیشه ها آشنا شوید.

پوشش دیوار با شیشه های رنگی
پوشش دیوار با شیشه های رنگی

طرح و نقش

شیشه های رنگی پوشش دهنده دیوار و سطوح، می توانند علاوه بر رنگ، طرح و نقش دلخواه کارفرما را بر روی خود داشته و برجسته یا مات باشند. همچنین این شیشه ها می توانند در ابعاد متفاوت به صورت تایل یا اسلب تولید و عرضه شوند. به عنوان مثال بنا بر نیاز کارفرما یا طرح دکوراتور داخلی، می توان این شیشه ها را در ابعادمربعی 20*20 ، 30*30 ، 40*40 و حتی سایر ابعاد مستطیلی تولید کرد و در ساختمان استفاده نمود. به این حالت استفاده که به صورت تکه هایی با ابعاد مشابه می باشد، تایل می گویند.

 

نوع دیگر که این روزها بسیار متداول و محبوب شده است، استفاده از شیشه های رنگی به صورت اسلب یا جام برای پوشش دیوار است. در این حالت شیشه به صورت یک تکه با ابعاد بزرگی مثلا 2*1.5 متر ارائه شده و با متد های  خاصی بر روی دیوار ثابت می شود. از آن جایی که در این حالت برخلاف حالت تایلی، درزی مابین تایل ها یا کاشی ها وجود ندارد و همه چیز یکپارچه دیده می شود، به یکی از محبوب ترین شیوه ها معروف شده است.

 

استحکام و دوام

لایه رویی شیشه های رنگی که به منظور پوشاندن دیوار استفاده می شوند نوعی طلق صنعتی بوده که تحت فشار و دمای بالا به شیشه کوبیده می شود. این لایه که اصطلاحا لمینیت نام دارد، باعث افزایش مقاومت و استحکام شیشه در برابر ضربه و شکنندگی می شود.

همچنین اگر در اثر ضربه شدید یا حادثه دیگری، شیشه شکست، خرده های آن در داخل پوسته ی لمینیت باقی مانده و بر روی اشخاص یا زمین نمی ریزد. از این روز شیشه های رنگی به عنوان پوشش دیوار یکی از مطمئن ترین و ایمن ترین مصالح می باشند که در عین زیبایی هیچ خطری برای ساکنین ساختمان ندارند.

پوشش دیوار با شیشه های رنگی در انواع تک جداره، دو یا چند جداره و لمینیت در بازار موجود است.

تنوع رنگی

از آن جایی که این شیشه ها تنوع رنگی بسیار زیادی دارند و رنگ های آن ها در دو نوع مات و شفاف ارائه می شود لذا برای بازسازی بناهای قدیمی گزینه بسیار مطلوبی محسوب می شوند.

به طور مثال در بازسازی یک خانه قدیمی و آشپزخانه می توان از شیشه های رنگی برای بین کابینت ها استفاده نمود. همچنین می توان طبق سلیقه کارفرما، رنگ شیشه و مبلمان، یا رنگ شیشه و سایر عناصر تزئینی داخل خانه را مکمل یا متضاد در نظر گرفت و به وسیله نورپردازی فضای بسیار زیبایی را ایجاد نمود.

شیشه های رنگی برای بین کابینت ها
شیشه های رنگی برای بین کابینت ها

شیشه های چاپ دار

در طراحی داخلی بسیاری از فضاهای اداری، لازم است تا لوگو یا نشان سازمانی استفاده شود. در این گونه موارد پوشش دیوار با شیشه های رنگی، یکی از شیک ترین و لوکس ترین انتخاب ها می باشد. زیرا با ایجاد فضایی براق و منعکس کننده نور، به زیبایی هرچه تمام لوگوی سازمان را نمایش می دهد.

شیشه های چاپ دار
شیشه های چاپ دار

در این موارد فایل لوگو با کیفیت تصویر بالا توسط تولید کننده دریافت و با دستگاه های مجهز بر روی شیشه چاپ می گردد. چاپ بر روی این شیشه ها غیر شفاف بوده و فضای پشت آن قابل رویت نیست.  

پوشش دیوار با شیشه های رنگی مات

در این نوع از شیشه های رنگی، یک سوی شیشه اسید شویی یا ماسه پاشی (سندبلاست) شده و به صورت مات در می آید. این شیشه ها امکان استفاده در کلیه فضاهای عمومی، نیمه عمومی، خصوصی و نیمه خصوصی را داشته و حتی به علت سهولت بهداشت و دفع آلودگی از آن ها می توان در فضاهای بهداشتی نیز استفاده نمود.

پوشش دیوار با شیشه های رنگی مات
پوشش دیوار با شیشه های رنگی مات

همچنین در بسیاری از بیمارستان ها، به ویژه در بخش بستری کودکان می توان از شیشه های رنگی به صورت تلفیقی یعنی مات و شفاف استفاده کرده و فضایی با دکوراسیون داخلی منحصر به فرد که برای کودکان نیز جذاب باشد پدید آورد.

پوشش دیوار با شیشه های رنگی فوتولمینیت

شیشه های فوتولمینیت نوع دیگری از چاپ طرح در شیشه می باشند. درون لایه داخلی این شیشه ها می توان هر طرح یا پارچه ای را چاپ کرده و از آن محافظت کنند. در این حالت معماران می توانند با صرف ایده های خلاقانه، پارچه ها یا کاغذهای خاصی را داخل این شیشه ها چاپ کنند و معماری جدیدی پدید آورند.

پوشش دیوار با شیشه های رنگی فوتولمینیت
پوشش دیوار با شیشه های رنگی فوتولمینیت

این مقاله را مجموعه کاژه در 8 دی ماه نوشته است.

امتیاز شما چیست؟

مطالب مرتبط با این نوشته