پارتیشن شیشه‌ای اداری و هر آنچه باید درباره آن بدانید

فیلم روز

نیاز به مشاوره دارید ؟
همین الان با کارشناسان تماس بگیرید!

پارتیشن شیشه‌ای اداری و هر آنچه باید درباره آن بدانید

پارتیشن شیشه‌ای اداری و هر آنچه باید درباره آن بدانید

پارتیشن‌ شیشه‌ای اداری، راهکاری مناسب برای تفکیک و ناحیه‌بندی و درعین‌حال ترکیب امکانات تولید با محوطه‌های مرتبط به‌منظور تحقق اهداف مختلف است.

مزیت اصلی استفاده از قطعات پارتیشن اداری شیشه، شفافیت آن‌هاست. شفافیتی که امکان صرفه‌جویی در مصرف نور مصنوعی را طی ساعات کاری فراهم می‌سازد. علاوه بر این، پارتیشن‌های شیشه‌ای اداری، کنترل بصری محیط را تسهیل می‌کنند. به این ترتیب مدیران و سرپرستان در شرکت‌هایی که کارکنان زیادی دارند، سریعاً می‌توانند با یک نگاه از موقعیت مکانی افراد مطلع شوند. به نظر شما در ساخت پارتیشن شیشه‌ای اداری از چه نوع شیشه‌هایی استفاده می‌شود و اساساً این پارتیشن‌ها چه مزایایی دارند؟ در این مقاله از کاژه قصد داریم به این سؤالات پاسخ دهیم؛ بنابراین از شما خوبان دعوت می‌کنیم تا انتها با ما همراه باشید.

انواع شیشه‌های به‌کاررفته در پارتیشن‌های اداری

در ساخت پارتیشن شیشه‌ای برای ادارات معمولاً از چهار نوع شیشه استفاده می‌شود:

  • شیشه سکوریت (Tempered Glass)
  • تریپلکس (Triplex)
  • شیشه خمیده (Curved Glass)
  • شیشه مات (Frosted Glass)

در ادامه هر یک از موارد فوق را خدمتتان توضیح می‌دهیم.

1. شیشه سکوریت (حرارت دیده)

پارتیشن‌های ساخته‌شده از شیشه سکوریت، محبوب‌ترین و متداول‌ترین نوع پارتیشن شیشه‌ای اداری هستند. این پارتیشن‌ها تقاضای به‌مراتب بیشتری در مقایسه با انواع دیگر دارند. ویژگی منحصربه‌فرد شیشه سکوریت از فرایند تولید آن نشئت می‌گیرد. فرایندی که در آن شیشه ابتدا تا دمای بسیار بالا (670 درجه سانتی‌گراد) گرم می‌شود. سپس آن را به‌صورت یکنواخت با هوا خنک می‌کنند. این فرایند باعث می‌شود که شیشه علاوه بر استحکام عالی و مقاومت حرارتی، در صورت تخریب، ایمنی بالایی از خود نشان دهد.

استحکام شیشه‌های سکوریت به‌طور متوسط 5 تا 8 برابر از شیشه‌های معمولی خام بیشتر است. به همین دلیل، حدود 70% از پارتیشن‌های ‌شیشه‌ای اداری موجود در بازار از شیشه سکوریت ساخته شده‌اند.

2. شیشه تریپلکس

اگر به دنبال پارتیشن‌هایی هستید که از پارتیشن سکوریت اداری مستحکم‌تر باشند، می‌توانید سراغ پارتیشن شیشه‌ای تریپلکس بروید. تریپلکس، شیشه‌ای متشکل از شیشه‌های متعدد است که توسط یک یا دو لایه (معمولاً پلاستیکی) به یکدیگر متصل شده‌اند. این لایه‌ها قطعات شیشه را هنگام تخریب در کنار یکدیگر نگه داشته و مانع از پخش شدن آن‌ها می‌شوند.

پارتیشن شیشه‌ای اداری از جنس تریپلکس علی‌رغم هزینه نسبتاً بالا محبوبیت زیادی نزد مشتریان دارد. زیرا استفاده از لایه‌های رنگی مختلف در این پارتیشن‌ها، گزینه‌های متنوعی را در معرض انتخاب آن‌ها قرار می‌دهد.

3. شیشه خمیده (منحنی)

3. شیشه خمیده (منحنی)

در چیدمان فضای داخلی دفاتر و اماکن مدرن، از شیشه منحنی یا خمیده نیز زیاد استفاده می‌شود. فرایند خمش حرارتیِ شیشه منحنی، نسبتاً پیچیده بوده که این امر روی هزینه خرید این نوع پارتیشن‌های شیشه‌ای تأثیر می‌گذارد. شیشه خمیده را می‌توان در معرض گرما نیز قرار داد تا ویژگی شیشه‌های سکوریت را دارا باشد. به دلیل قیمت بالا و فرایند ساخت پیچیده، از پارتیشن شیشه‌ای اداری خمیده عمدتاً در دفاتر شرکت‌های بزرگی که به وجهه و اعتبار خود اهمیت بسیار زیادی می‌دهند، استفاده می‌شود.

4. شیشه مات

شیشه مات می‌تواند هم از نوع سکوریت و هم از نوع تریپلکس باشد. این شیشه فاقد شفافیت بوده و دیدن فضای پشت سر را به کاری دشوار یا غیرممکن تبدیل می‌کند. شیشه مات به دلیل قیمت مناسب و قابلیت اطمینان عالی، یک انتخاب همه منظور برای خرید پارتیشن‌های شیشه‌ای اداری است.

استفاده از پارتیشن‌های شیشه‌ای در ادارات چه مزایای دارند؟

استفاده از پارتیشن‌های شیشه‌ای در ادارات چه مزایای دارند؟

مهم‌ترین مزایای استفاده از پارتیشن‌های اداری شیشه‌ای عبارت‌اند از:

  • استحکام و دوام بالا
  • قابلیت اطمینان
  • زیبایی و مُدرن بودن نمای ظاهری
  • سهولت در استفاده و نگهداری
  • بهره‌گیری حداکثری از نور طبیعی
  • امکان ایجاد الگوهای متنوع در چیدمان محیط
  • ایمنی

سخن آخر

شیشه یک مصالح ساختمانی عالی و کاربردی محسوب می‌شود که استفاده از آن در پارتیشن‌ها رواج زیادی پیدا کرده است. این ماده را می‌توان تقریباً با هر طرح و چارچوبی مطابقت داد و به‌واسطه این انعطاف‌پذیری، به جسورانه‌ترین ایده‌ها رنگ واقعیت زد. آیا خواهان ایجاد یک تغییر محسوس در محیط کار هستید؟ خرید پارتیشن شیشه‌ای اداری یکی از بهترین گزینه‌های روی میز است که می‌تواند روی دکوراسیون داخلی محیط کاری تاثیر داشته باشد. 

امتیاز شما چیست؟

مطالب مرتبط با این نوشته